+38 (067) 501-17-20
☎ +38 (063) 694-88-17 ☎ (0432) 659-759

GN н/ж Resto line Кришка до гастроємності 1/3 325 х176 мм (FoREST)

Код товару: 11550
  • -14 %
    Ціна Акційна
    GN н/ж Resto line Кришка до гастроємності 1/3 325 х176 мм (FoREST)
    Серія GN н/ж Resto line
    Розмір 325 х176 мм
    Матеріал Нержавіюча сталь
    Призначення Зберігання, приготування
    Артикул 201300
    Розміри GN 1/3
  • Наявність: На складі

Ціна за: 1 шт 227.00 грн.

Ціна зі знижкою: 195.00 грн.

Замовити в 1 клік

Ми передзвонимо Вам та уточнимо деталі
ОПЛАТА

Готівковий розрахунок

Оплатити своє замовлення готівкою Ви можете в двох випадках:

При самовивозі (м.Вінниця, вул. Єрусалимка 6);

У відділенні курьескої служби (накладений платіж)

Безготівковий розрахунок

Пропонуємо наступні способи безготівкового розрахунку:

100% передоплата на карту ПриватБанку;

100% передоплата на розрахунковий рахунок.

(Після того як Ви оформите замовлення з Вами зв`яжеться менеджер для уточнення реквізитів)


ДОСТАВКА

НОВА ПОШТА

Доставка займає від 1 до 3 днів;

Зверніть увагу! Замовлення зберігається на складі перевізника 5 днів, після чого повертається назад;

Отримати замовлення може тільки та людина, чиє прізвище вказано в транспортній накладній;

При собі необхідно мати паспорт.


САМОВИВІЗ   з магазину у м. Вінниця, вул. Єрусалимка, 6 з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00, в суботу з 10.00 до 16.00


УВАГА!!! Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.94 р № 172 «Про реалізацію окремих положень Закону України« Про захист прав споживачів », яким встановлюється перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), якщо вони не задовольняють споживачів з будь-яких причин , парфюмерно-косметичні товари належної якості ОБМІНУ І ПОВЕРНЕННЯ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ. Тому будьте уважні при виборі товару. У присутності кур`єра (перевізника) уважно огляньте товар, не порушуючи цілісності упаковки, щоб переконатися, що Вам доставили саме те, що Ви замовляли, і Вас влаштовує зовнішній вигляд товару. Всі претензії з приводу відповідності товару замовлення і його зовнішнього вигляду приймаються тільки в момент доставки і на товар, цілісність якого не була порушена.

Дякуємо за покупку в інтернет-магазині "Посудко". Ми прагнемо забезпечити вашу повну задоволеність нашим товаром. Якщо з якихось причин ви хочете обміняти або повернути куплений у нас товар, будь ласка, дотримуйтеся наведених нижче вказівок: 1. Право на повернення товару: Відповідно до законодавства України, ви маєте право повернути будь-який товар протягом 14 днів з моменту його отримання, не пояснюючи причини свого рішення. 2. Умови повернення: Товар повинен бути не використаний і не мати слідів експлуатації. Товар має зберігати свій первісний вигляд, маркування, заводську упаковку. Товар повинен бути повністю комплектний. 3. Обмін товару: Якщо ви хочете обміняти товар, зверніться до нас протягом 14 днів з моменту отримання товару. У вас буде можливість обрати інший товар на суму вашої покупки або доплатити різницю в ціні. 4. Процес повернення: Щоб повернути товар, будь ласка, спочатку звяжіться з нашою службою підтримки. Наши співробітники нададуть вам всю необхідну інформацію та допомогу у цьому питанні. Витрати на доставку при поверненні товару не компенсуються. 5. Відшкодування: Після отримання та перевірки товару на відповідність умовам повернення, ми здійснимо повернення коштів на ваш банківський рахунок протягом 7 робочих днів. Будь ласка, дотримуйтеся цих простих правил, щоб ми могли якнайшвидше та ефективніше обробити ваш запит на повернення або обмін. Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, звертайтеся до нас. Дякуємо, що обрали "Посудко"! Примітка: цей текст є загальноорієнтованим і потрібно перевірити його відповідність конкретним законам та нормативним актам України на момент його застосування.
Розміри ємностей та кришок відповідають міжнародному стандарту GastroNorm.
Посуд
Серія GN н/ж Resto line
Розмір 325 х176 мм
Матеріал Нержавіюча сталь
Призначення Зберігання, приготування
Артикул 201300
Розміри GN 1/3

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Супутні товари