+38 (067) 501-17-20
☎ +38 (063) 694-88-17 ☎ (0432) 659-759

Presto Ніж для масла L-200/90 мм (Tescoma)

Код товару: 29072
  • Presto Ніж для масла L-200/90 мм (Tescoma)
    Серія Presto
    Розмір L-200/90 мм
    Матеріал Нержавіюча сталь, поліпропілен
    Призначення Сервіровка: ніж
    Артикул 420170
    Розміри 20 - 22,9 см
  • Наявність: На складі

Ціна за: 1 шт 190.00 грн.

Замовити в 1 клік

Ми передзвонимо Вам та уточнимо деталі
ОПЛАТА

Готівковий розрахунок

Оплатити своє замовлення готівкою Ви можете в двох випадках:

При самовивозі (м.Вінниця, вул. Єрусалимка 6);

У відділенні курьескої служби (накладений платіж)

Безготівковий розрахунок

Пропонуємо наступні способи безготівкового розрахунку:

100% передоплата на карту ПриватБанку;

100% передоплата на розрахунковий рахунок.

(Після того як Ви оформите замовлення з Вами зв`яжеться менеджер для уточнення реквізитів)


ДОСТАВКА

НОВА ПОШТА

Доставка займає від 1 до 3 днів;

Зверніть увагу! Замовлення зберігається на складі перевізника 5 днів, після чого повертається назад;

Отримати замовлення може тільки та людина, чиє прізвище вказано в транспортній накладній;

При собі необхідно мати паспорт.


САМОВИВІЗ   з магазину у м. Вінниця, вул. Єрусалимка, 6 з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00, в суботу з 10.00 до 16.00


УВАГА!!! Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.94 р № 172 «Про реалізацію окремих положень Закону України« Про захист прав споживачів », яким встановлюється перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), якщо вони не задовольняють споживачів з будь-яких причин , парфюмерно-косметичні товари належної якості ОБМІНУ І ПОВЕРНЕННЯ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ. Тому будьте уважні при виборі товару. У присутності кур`єра (перевізника) уважно огляньте товар, не порушуючи цілісності упаковки, щоб переконатися, що Вам доставили саме те, що Ви замовляли, і Вас влаштовує зовнішній вигляд товару. Всі претензії з приводу відповідності товару замовлення і його зовнішнього вигляду приймаються тільки в момент доставки і на товар, цілісність якого не була порушена.

Дякуємо за покупку в інтернет-магазині "Посудко". Ми прагнемо забезпечити вашу повну задоволеність нашим товаром. Якщо з якихось причин ви хочете обміняти або повернути куплений у нас товар, будь ласка, дотримуйтеся наведених нижче вказівок: 1. Право на повернення товару: Відповідно до законодавства України, ви маєте право повернути будь-який товар протягом 14 днів з моменту його отримання, не пояснюючи причини свого рішення. 2. Умови повернення: Товар повинен бути не використаний і не мати слідів експлуатації. Товар має зберігати свій первісний вигляд, маркування, заводську упаковку. Товар повинен бути повністю комплектний. 3. Обмін товару: Якщо ви хочете обміняти товар, зверніться до нас протягом 14 днів з моменту отримання товару. У вас буде можливість обрати інший товар на суму вашої покупки або доплатити різницю в ціні. 4. Процес повернення: Щоб повернути товар, будь ласка, спочатку звяжіться з нашою службою підтримки. Наши співробітники нададуть вам всю необхідну інформацію та допомогу у цьому питанні. Витрати на доставку при поверненні товару не компенсуються. 5. Відшкодування: Після отримання та перевірки товару на відповідність умовам повернення, ми здійснимо повернення коштів на ваш банківський рахунок протягом 7 робочих днів. Будь ласка, дотримуйтеся цих простих правил, щоб ми могли якнайшвидше та ефективніше обробити ваш запит на повернення або обмін. Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, звертайтеся до нас. Дякуємо, що обрали "Посудко"! Примітка: цей текст є загальноорієнтованим і потрібно перевірити його відповідність конкретним законам та нормативним актам України на момент його застосування.
Довжина леза ножа 90 мм, ширина 27 мм. За формою, класичний ніж для масла це ніж із широким лезом, а на кінці леза - розширення лопаткою. Ним зручно розмащувати рівним шаром вершкове масло, арахісове масло, желе, джем, паштет та інші продукти подібної консистенції на булочки та хліб. Ще цей ніж називають бутербродним.
Посуд
Серія Presto
Розмір L-200/90 мм
Матеріал Нержавіюча сталь, поліпропілен
Призначення Сервіровка: ніж
Артикул 420170
Розміри 20 - 22,9 см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Супутні товари